top of page
DSC06128.jpg

EEN ANTIEKGALERIJ MET EEN GEWELDIGE ERVARING

BUURT VAN DE ZAVEL-BRUSSEL

OVER ONS

In de gezellige buurt van De Zavel bevindt zich een antiekgalerij met een overvloed aan schatten. Antieke tafels, spiegels, beeldhouwerken, en nog vele andere antiquiteiten. De antiquairs, Luc en Catherine, ontvangen u er graag om hun ervaring te delen, een ervaring van 4 generaties dat zij in ere houden. 

IMG_0084.jpeg

Elk ieder heeft zijn of haar specialiteiten : Luc is een expert in zilverwerk, oude (vuur)wapens, Chinees porselein, religieuze voorwerpen, horlogerie en juwelen.

Catherine, die afgestudeerde aan Sotheby's in London (1989-1990), is gespecialiseerd in antieke meubels, decoratieve kunsten, verlichtingsarmaturen, beeldhouwwerken en glaswerk. Samen zijn deze antiekhandelaren voortdurend op zoek naar nieuwe authentieke stukken om een aanbod uitgebreid aanbod antiek te hebben dat kan voldoen aan alle smaken. 

Antiek Galerij Yesterday - Knuts voert expertises uit voor jullie antieke stukken tegen de beste prijzen die gelden op de kunstmarkt. De antiekhandelaren van deze galerie stellen hun kennis ter uwe beschikking.

In onze gallerij bieden wij u een ruime keuze aan kunst en antiek: meubelen, zilverwerk,

verlichtingsarmaturen, beeldhouwwerken en vele andere. We kunnen u adviseren en samen vinden we dit kunstwerk waar u zo naar verlangt.

 

Had u een kunstwerk willen kopen?

Heeft u van een antiek schilderij geërfd en wilt de waarde ervan laten schatten?

Had u verschillende snuisterijen willen verkopen?

Neem vandaag contact met ons op en samen met de antiekhandelaars wordt voldaan aan uw noden.

Indien u een aantal stukken uw bezit heeft die u had willen verkopen, komen de Yesterday-Knuts antiekhandelaren bij u thuis om uw stukken te schatten tegen de beste prijzen op de kunstmarkt.

Vind ons ook op Instagram

bottom of page